Kategorier

onsdag 23 mars 2011

Känsla

Jag har en känsla av att jag håller på eller har växt ifrån en utav mina bästa vänner. När vi pratar med varandra så är allt frid & fröjd men när vi inte ses & pratar känns det som att jag har en inre konflikt med henne. Vet inte hur jag ska förklara.
Har ni varit med om något liknande?

7 kommentarer:

  1. Det kan vara så ibland tyvärr. Har hänt mig några ggr, man är helt enkelt på olika ställen i livet. De personerna har jag nu kontakt med på FB då och då....det är allt.
    Sånt är livet tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Ja vi började med kött häromdagen, kokade lite köttfärs som hon äter nu, var tydligen jätte gott tyckte Embla men konsistensen var lite läskig.

    Jupp Lindex har 25% på alla vårjackor så det är bara att fynda =)
    Stod och tittade på en jättefin blå jacka med apor som fickor, fast den med nyckelpigor i rött var finare på Embla.

    SvaraRadera
  3. Jag har också gjort det. Och när vi slutade umgås insåg jag hur mycket syre den relationen tagit från andra kompisar. Rätt var det var så blommade flera andra vänskaper!

    SvaraRadera
  4. Jag har också varit med om det, vi växt ifrån varandra. Tror mycket hade att göra med att hon fick barn tidigt, blev gravid igen och gjore abort och där satt jag mitt i barnlösheten. Vi förstod inte riktigt varandra.

    I häftet som jag har fått från bvc så står det att när barnet äter en större mängd grönsaker så kan man utöka med kött, så därför testade jag och C gillade det. Tror att det är lite upp till varje barn, för vissa kanske det är för tidigt att göra det redan medans det fungerar för andra.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag förstår precis hur du menar...
    Känner igen mig, inte roligt alls, men det är nog så att man växer ifrån varandra ibland...

    Hoppas allt är bra och att Lucas mår bättre!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vem hjärtat ? :S
    Puss från Lisettan

    SvaraRadera
  7. Jag är precis i en sådan situation nu som du skriver. När vi träffar personligen är det bra, men annars känner jag precis en inre konflikt med henne som jag inte verkligen kan förklara. Det hela gör att jag tror vi håller på att gå isär från varandra mer och mer.
    Tack för dina tankar och känslor om min mamma och Andor. Jag är jätteglad att du delade dem med mig :-).
    Varma kramar!

    SvaraRadera