Kategorier

lördag 12 mars 2011

Mollipect ist för Ventoline

Jo vi åkte in. När det började pipa i bröstet vid varje andetag & han hostade & hostade tills han kiknade beslöt jag för att ringa rådgivningen & därefter åka in.
Frugan lämnade en kommentar som stämde så bra. Så här löd den:

Det är så jobbigt när de är så krassliga. Det är svårt att veta hur man ska göra. Oftast så kan de ju inte göra något på akuten heller utan det är att spola rent näsan och ge näsdroppar och lindra så gott det går. Men det är ju väldigt lätt att oroa sig.
Nä, de kunde inget göra på akuten. Däremot bad jag om att få Mollipect utskrivet eftersom Lucas blir så skakis av Ventoline & den hjälper inte någe vidare heller. Mollipect ska bebisar egentligen vara över 6 månader för att få ta...men men...vi testar & hoppas att det blir bra...
Tack för era kommentarer!

2 kommentarer:

  1. Blir lite blyg när jag blir citerad! :0)

    Får se om hostmedicinen hjälper, det sägs på jobbet att hostmedicin inte hjälper små barn under året. Läkarna skriver inte ens ut dem. Så du får gärna berätta om du tycker att den hjälper!

    Nu kan vi lägga till ögoninfektion på lillen också, helt geggig, gult snor, feber och hosta. Det blir nog ett besök till Vårdcentralen för oss också snart om det inte ger sig inom kort.

    SvaraRadera
  2. Hoppas att det hjälper honom!!!
    Kramar

    SvaraRadera