Kategorier

onsdag 2 mars 2011

Amma ofentligt

Är det bara jag som inte gillar att amma bland människor? Jag vet inte varför men jag blir alldelles svettig & får för mig att alla vill kolla. Maken tycker att jag är fånig.

4 kommentarer:

  1. Visst kan det kännas lite jobbigt att amma offentligt ibland när det är massvis av folk och man vet att det pågår ammningsdebatter både till höger och vänster.
    M brukar säga när vi är ute att det inte syns att jag ammar Embla så jag brukar kunna amma utan att tycka det är allt för jobbigt =)

    SvaraRadera
  2. Jag har kämpat i snart tre månader och det har verkligen inte hänt mycket. Jag vill inte jojobanta så det har fått ta den tid det tagit. Jag har motionerat mycket mera, promenader, tränat hos sjukgymnasten och sen tänkt på kosten, äter mindre kolhydrater men framförallt mindre måltider och mycket mer grönsaker. Äter inget godis alls och i stort sett inga andra sötsaker som fika och sånt. Längtar tills tisdag då det är fettisdagen för då ska jag unna mig en semla! Jag har slutat småäta också. Tänker mycket på kalorierna och tänker en extra gång om jag är sugen på nåt. Det sitter så sjukt mycket i skallen...Det blev långt men så gör jag och äntligen får jag resultat!

    SvaraRadera
  3. Har en crosstrainer hemma också. Så brukar köra på den ungefär 2-3 ggr veckan ca 30 min alt ta en långpromenad när barnen somnat. Plus lite lätt styrketräning här hemma. Och sen är jag hos sjukgymnasten ca två gånger i veckan. Köpte mig en stegräknare och det är en riktig pushare, man blir riktigt motiverad!

    SvaraRadera
  4. JAG BLIR ÖVERLYCKLIG AV DINA KOMMENTARER!!!!
    Så inbilla dig inget annat!!!!

    Kram på dig, fina du!
    Luiza

    SvaraRadera