Kategorier

måndag 20 december 2010

Kommentarer???

Jag har massor att göra. Ändå fastnar jag här vid min dator. Jag borde passa på att få saker gjorde här hemma nu när lillen sover. Men icke...mitt bloggberoende vinner. Jag tycker det är dåligt med kommentarer här inne... Vad kan det bero på?? Inga läsare?? Tycker ni jag är dryg som kommenterar så mycket inne hos er?? Jag tycker det är kul med kommentarer. För en liten stund sen la jag in en bild, den kanske får fart på kommentarerna

3 kommentarer:

  1. Hallå , igen!
    Jag håller med om att besökarna finns, och de tar och tar, men ger ingenting tillbaka... kommentarerna lyser med sin frånvaro =(.
    Kanske är det många som inte vet hur man gör, jag syftar på de läsarna som inte har egen blogg... Går man in på en "Blogger" blogg,som vår, måste man ju välja att vara anonym i rullgardinen... Nåväl, vi får ju iallafall fram våra budskap, och förhoppningsvis kan vi inspirera, tipsa och sprida glädje, med våra bloggar =), (även om det vore kul med fler kommentarer).

    Kram , igen .

    SvaraRadera
  2. Jag läser alla dina inlägg, men kanske är lite trög med kommentarer. Jag ska förbättra mig, jag lovar :-).
    Ni är så vackra på bilden, mor och son!!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack tjejer=) Jo ni är bra på att kommentera precis som jag själv. Vi är ett gäng faktist som kommenterar flitigt, jag tror att alla tycker precis som mig att det är otroligt kul med kommentarer. Det blir som en slags respons ja bekräftelse lixom=)

    Kramen!

    SvaraRadera