Kategorier

lördag 6 februari 2010

Ruvar dag 8

Idag har jag varit ledig så jag har vilat mest hela dagen. Jag har haft samma molande värk som de andra dagarna. Ett tag gjorde det så ont så jag hade lust & ringa sjukvårds upplysningen/rådgivningen. Är det någon av er som vet varför det blir så??? Magen är uppsvälld som en ballong... För övrigt är allt ok. Min älskling lade sin varma hand på min mage & det var super skönt. Jag blev så avslappnad så jag somnade.

2 kommentarer:

  1. Värken kan bero på att äggstockarna är förstorade efter att ha haft så många ägg. Det var vad de sa till mig. Jag hade ont i magen när jag var i v. 16 tror jag det var, allt var bra. Men läkaren trodde att det kunde bero på att äggstockarna fortfarande var förstorade och känsliga. Inget farligt.
    Hoppas du mår bättre!

    SvaraRadera
  2. Kikar tillbaka! Hoppas att det inte gör allt för ont. Om det blir väldigt smärtsamt kanske det är pga överstimulering? Jag har inte hunnit läsa hur många ägg ni fick, men det kan hålla i sig ett tag. Ring sjukvårdsupplysningen och kolla om det inte känns ok, bättre att fråga en gång för mycket... Hoppas att allt går bra med er IVF!

    SvaraRadera