Kategorier

fredag 13 augusti 2010

Oh dear

Idag har det varit varmt! Varje gång jag öppnade bildörren & skulle sätta mig i bilen (som stått i solen) fick jag kväljninger. Det känndes verkligen som att jag skulle spy villken sekund som helst av värmen som slog mot mig. Hela min kropp är uppsvälld, för att inte tala om benen. Jag satte på mig stödstrumpor på morgonen. När jag tog av dom kl 13 så hade jag fått världens märke under knäskålen (där strumporna slutar). Det såg ut som att jag hade haft nåt super stramt just där...det hade jag ju ioförsig haft. Jag tog en sval ducsh villket underlättade. Tur det. Men nu så här på kvällen känner jag att huden är alldelles stram i fingrarna, ja i hela kroppen.
Jag älskar solen och värmen, men just nu tar den hårt på mina krafter.
Ska ha ett påslakan som täcke & fläkten på högvarv inatt.
Sov gott alla=)

3 kommentarer:

  1. Det är visst jobbigt med värmen i det här sista skedet. Att jobba är mer krävande än jag tänkte, precis som du skrev på min blogg, men jag hoppas att jag klarar ett litet tag till, i alla fall klassen kommer i ordning.
    Idag blir det varmt också, kyla dig väl ;-)!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig, det är riktigt jobbigt när det är så här varmt. Även idag verkar det bli en varm dag, det är redan 26,6 grader här.

    SvaraRadera
  3. Har alltid älskat solen och aldrig någonsin haft problem innan jag väntade barn, nu mår jag inte lika bra om jag inte får svalka. Vi åker ju till Grekland om ett par veckor så ska bli intressant hur jag kommer ta det :) kram

    SvaraRadera