Kategorier

måndag 18 april 2011

Angående springmasken

Jag har fitt psykos med maskar (skojar ok) nä men seriöst finns det nåt äckligare? Iallafall så har jag en fråga. Den där vännen vars son på ca 1 år (som fått springmask) vill komma hit, han fick behandling mot mask i förrgår...& ska ta kuren igen om 2 veckor. Är det lugnt att barnen träffas eller finns det ägg kvar????

5 kommentarer:

  1. Jag har ingen aning.. men blääääääääääää!!! Hoppas att ni slipper!

    (syrran berättade för ett tag sedan att hunden hade kräkts inomhus. Först trodde de att vovvan fått i sig spaghetti, tills maken konstaterade att spaghettisar inte brukar röra på sig... :D jag upprepar bläääääääääääää!!)

    SvaraRadera
  2. Instämmer blääää!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Usch bara, mask vill man inte ha. Våran katt som nu är död fick mask för några år sen. Han kräktes och då såg min svärmor att det rörde sig i spyan, tack och lov var vi utomlands så hon fick behandla katten så när vi kom hem var masken borta.

    Om jag vore dig så skulle jag nog avvakta ett tag med att träffa kompisen bara för att vara på säkra sidan.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag håller med Sara, om jag vore dig, skulle jag avvakta med att träffa kompisen nu. Små barn kan inte hålla distans från varandra, jag tror inte att det är värt att riskera att Lucas blir smittad. Han har fått tillräckligt med sjukdom för det här året.
    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Nä jag träffade inte henne. Jag ringde till sjukrådgivningen & sköterskan tyckte att vi skulle avvakta med att ses.

    SvaraRadera