Kategorier

tisdag 29 november 2011

reseskydd vid ev sjukdom

Idag mår Lucas betydligt bättre. Feberfri hittills. Han är allmänt pigg & glad!
Jag vill taccka Mallan & Sara för fantastiska tips. Ni är guld värda!
....
Vad jag inte nämnde i förra inlägget var att vi ringde efter en läkare som kom hit & kikade på Lucas. Barn läkaren sa att det var halsen... Eftersom L var så medtagen iförrgår natt så valde vi att uppsöka sjukhus. Väl där frågade dom efter försäkringsnummer. Ifall han skulle ha behövts skrivas in skulle ett försäkringsnummer vara viktigt.
Eftersom jag är med i kommunal har jag automatiskt ett reseskydd. Jag tänkte aldig på att kontakta dom (kommunal) innan jag reste för att få ett försäkrings nummer eller information angåend eventuell sjukdom. Mycket dumt av mig! Det måste man verkligenn ha koll på speciellt när man reser med barn.

4 kommentarer:

  1. Tack :-) Hur gick det sedan? Kram

    SvaraRadera
  2. Nä dom gav honom en antiinflammatorisk rosa smörja som ska vara bra mot smärta & feber. Han somnade...
    Vi fick åka hem eftersom febern hade sjunkigt 30 min efter att han fått den rosa medicinen. Men dom tyckte att vi skulle ta reda på försäkrings nummer iaf...

    SvaraRadera
  3. Så skönta att höra att han har sovit bra inatt. Jag känner mig tyvärr som en liten expert med öroninflammation på de små, då Cornelia redan har hunnit ha tre stycken. Våran läkare har sagt att vi ska fortsätta att ge Alvedon och nezeril i samband med nattningen så länge hon verkar ha ont i öronen. Nästa torsdag har vi äntligen tid till sjukhuset för att få träffa en specialist.

    Självklart hör jag av mig om vi är i närheten för då måste vi träffas!!! Du kan ju också höra av dig om du är i närheten av Luleå men jag tror att det är större chans att jag åker söderut ;-)

    Hoppas att flygresan hem år bra och att Lucas slipper sjukhuset.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Stackars Cornelia=( Ush det är så hemskt när dom har ont=(
    Kram!

    SvaraRadera