Kategorier

fredag 23 april 2010

Foglossning

Yepp, det är vad jag har fått. Jag ringde till MVC & pratade med en barnmorska. Hon sa att det jag beskrev lät som foglossning. Så jag måste ta det lite lugnt, undvika sånt som gör ont. Det värsta är att jag inte riktigt vet vad som gör ont...det kommer på kvällen när jag lägger mig. Ibland kommer det stickningar osv under dagen men det är värst när jag lägger mig ner. Jag hoppas bara att det inte blir så pass att jag inte klarar av att jobba.
Jag ringde även specialist mödrar vården & bokade tid för ultraljud i vecka 18=) Vi ska dit den 17 maj=) Norges nationaldag hihi=)Kanske ger tur;)
Idag fick vi ett super kul besked. En lägenhet som vi har kikat på gick slutligen till oss. Så vi flyttar om 2 månader. Jag har redan sagt till maken att han får ta hjälp av några kompisar, för jag kan absolut inte lyfta=)

Good Weekend Comments

6 kommentarer:

  1. Grattis till lägenheten!
    Men inte roligt med foglossning... Det har jag haft se januari ungefär, och tyvärr har det blivit värre. Det positiva är väl att det går över när bebis kommer.
    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Hej Marina!
    Här kommer svaren på dina frågor: När de gör moderkaks- eller fostervattenprov, kollar de kromosomerna och ser även om barnet är en pojke eller flicka. När vi fick hem brevet stod ett kod i det, som om man vill kan skriva in på ett ställe på deras hemsida och så får man veta barnets kön. Det är helt frivilligt, men vi ville veta.
    Än så länge har jag tur med vikten, eftersom trots att magen växer gick jag inte upp i vikt alls, väger lika mycket som när vi var på inskrivningssamtal hos BM. Har ingen aning om att hur det kan vara...
    Jag hoppas att dina smärtor har blivit bättre. En gravid kvinna som är i 9:e månaden nu sa till mig att foglossningen kommer och går, oftast håller inte sig konstant hela tiden.

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Ja, otur med bilen, men det är bara att leta vidare...
    Första gången jag kände Sprattel röra sig var i v 20-22. När jag verkligen kände var det var, så tror jag att jag känt tidigare. Men det är svårt att veta i början.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Tack Tonci & Jessica för era svar=D=D

    SvaraRadera
  5. Grattis till lägenheten och kul med ett datum för ultraljud nu :-)

    SvaraRadera
  6. jag hade foglossning och blev sjukskriven då jag inte kunde sitta, gå eller ligga...men den bästa "ställningen" är att du ligger på sidan med en kudde mellan knäna så att höfterna blir raka..hoppas du förstår vad jag menar..jag hoppas det går över och inte blir värre.pussar

    SvaraRadera