Kategorier

fredag 25 juni 2010

Typiskt

Läser runt på nätet om vad man får och inte får äta. Jag har nyss ätit massor med gravad lax. Tror ni inte att det står att man inte får äta gravad fisk som är vakumförpackad. Det är precis det jag har gjort 2 ggr idag!
Jaha vad händer nu da? Någon som vet??? Nu blir jag jätte orolig.

5 kommentarer:

  1. Vet inte så mycket om det där med gravad lax, men jag kan tänka mig att det inte är nån fara. Det är ju inget du äter varje dag. Dessutom är det olika råd över hela världen. Tycker du ska slappna av och försöka släppa det.

    Önskar dig en bra midsommarkväll!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Slappna av och tänk inte på det! Det händer så sällan att man blir sjuk av mat i Sverige. Även om gravad lax är kanske något som inte är rekommenderad i Sverige, är jag säker på att du och din bebis ska inte ha någon fara av det.
    Min väninnna åt t.ex. camembert ost hela sin graviditet och hände inget med hennes bebis.
    Ha en fin midsommar och tänk inte på laxen längre!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag har också ätit gravad lax under graviditeten. De flesta av rekommendationerna är ju "för säkerhets skull" och det är väldigt sällan fisken faktiskt skulle innebära fara. Man får ta de där rekommendationerna med ro, och använda sunt förnuft.

    SvaraRadera
  4. Äsch kvinnor har fött friska barn i alla tider och inte haft alla de här "reglerna" som vi har idag, jag har också fuskat med matreglerna som finns då och då när behovet har trängt på, du vet rökt fisk *dregglar*
    Som Pärla säger så får man ta det med ro och använda förnuftet..

    Svarade på din fråga idag på bloggen men gör det här också.
    Hon var i v25 när lillan kom, de mår bra och ligger i Umeå nu och lär bli kvar där tills i v28 som jag förstod då jag tjuvlyssnade på M när han pratade med pappan i familjen, tydligen hade navelsträngen slått knut på sig själv flera gånger.

    SvaraRadera
  5. Tack tjejer för era kloka tips och lugnanden=) Jag brusar upp lite då och då...tack och lov får jag bra stöd av er=)

    Jag kan oroa mig i onödan ibland...men när jag läser kommentarer som dessa blir jag lugn=)

    Tack tack=D

    SvaraRadera