Kategorier

onsdag 1 januari 2014

Tidiga Symtom

Läser lite på nätet om katter och gravida. Jag kan sammanfatta det jag läst och känner mig inte så orolig vad gäller mina katter. Kattlådan görs rent med handskar och därefter tvättar jag händerna och underarmarna noga och så spritar jag.  Det är inne katter...vet inte om det spelar någon roll.
Här kommer lite symptom på att det är något på G i kroppen
*trötthet, jag är otroligt trött hela tiden. Skulle lätt kunna somna när som.
*uppsvälld, kroppen känns svullen. Märks tydligt med ringarna som sitter för stramt plus att det blir märken efter strumporna i vristen.
*hungrig, blir vrålhungrig och måste få mat bums haha och maten smakar så ljuvligt.
*magen är orolig, känner mig som en uppblåst ballong runt magen. Gasig och go:-P
*kissnödig, från att inte vara nödig till att behöva gå omedelbart.
*HUMÖRSVÄNGNINGAR, no comments
*känsligt luktsinnet, mycket som jag annars inte brytt mig om fast jag känt doften av det luktar så det stinker  nu. Eller tvärtom en hyacint ger en stark doft som sprider sig fint hemma.
*Brösten, jag har fått gigantiska meloner till bröst och måste inhandla nya sport toppar för mina sitter på tok för tight. Det känns som att blodet stasar i armarna för att mina toppar stramar åt så mycket. Maken = nöjd ;-)))
*stickningar, känner små stickningar i nedre delen av magen. Jag är så rädd för att det ska komma blod. Jag har gått över beräknat mens datum några dagar och kan inte riktigt släppa tanken på att det kan börja blöda....
....
Slutar snart jobbet och längtar hem till mina två raringar ♥ maken och lilla L
Önskar alla en riktigt god fortsättning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar